Kreativ kraft sedan 1986

byrån


Om Mid Reklambyrå

Med ursprung i Uddevalla och bas i Vänersborg har vi funnits sedan 1986. I grunden är Mid en liten byrå med bred erfarenhet och stort kontaktnät. Genom åren har vi jobbat med kunder av alla storlekar och i de mest varierande branscher.  Det är vår styrka och så vill vi ha det även i framtiden. Kunderna finns i Trollhättan och Uddevalla såväl som uppåt Dalsland.

I dagens medielandskap är möjligheterna oändliga, vilket ibland gör det lätt att glömma bort det viktigaste, budskapet. Det spelar ingen roll i vilken kanal du kommunicerar om du inte vet vad du vill säga. På Mid glömmer vi inte, vi börjar med kärnan, alltså ditt varumärke och budskap för att sedan bygga på kommunikationen, bit för bit. Vi utformar unika kommunikationslösningar, oavsett om det gäller ett enskilt projekt, ett omtag eller strävan efter en ny känsla. Tillsammans med dig vill Mid arbeta långsiktigt och strategiskt bygga komplett och konsekvent kommunikation för alla dina kanaler.

Art direction
Med lång erfarenhet, från olika branscher designar vi hemsidor, annonser, tidningar och logotyper.

Branding
Det råkar vara så att Mid är proffs på varumärken. Vi har erfarenhet både av att skapa nya varumärken och underhålla befintliga. 

Copywriting
Vi skapar idé och text till fångande rubriker, korta fraser och väl utarbetade texter. Med stil och ton anpassad efter målgrupp och kanal.

 

Event
För event tar Mid ett helhetsgrepp kring koncept, inbjudan och genomförande.

 

Foto
Mycket gör vi själva men där vår kunskap och utrustning inte räcker till, tar kompetensen i vårt kontaktnät vid.

 

Film
Rörliga bilder fungerar bra i alla digitala kanaler. Vi står alltid för idé och projektledning. Enklare varianter filmar vi gärna själva och för mer komplexa klipp ber vi vårt kontaktnät om hjälp.

 

Illustration
Genom illustrationer kan Mid Reklambyrå hjälpa dig skapa anpassad kommunikation, helt unik för dig. 

 

Projektledning
Med erfarenhet kan vi projektleda event eller projekt av varierande omfattning och storlek. Är du härifrån känner du säkert till folkfesten Aqua Blå?

 

Sociala medier
Du vet att det är viktigt, nytt och nödvändigt men du bortprioriterar det för annat. Vi skapar gärna en strategi för dina sociala medier. Oss kan du följa både på Facebook och LinkedIn

 

Strategisk kommunikation
För bästa möjliga resultat, kortsiktigt och långsiktigt, krävs en plan. Vi arbetar självklart strategiskt och hjälper dig att strukturera och samla din kommunikation.

 

Tryck
I den hårda konkurrensen från de digitala kanalerna behöver trycksaker det där lilla extra. På Mid har vi kompetensen för att lyckas med det.

 

Webb
Vi levererar hemsidor skapade med Wordpress och Umbraco. För mer komplicerade tekniska lösningar vänder vi oss till vårt kontaktnät.