Det bubblar i dig av saker att berätta

Det bubblar i oss också, vi längtar efter att få hjälpa dig att att komma ut med ditt budskap. Marknadsföring är det bästa vi vet!

Du och ditt företag har mycket att berätta. Massor med detaljer att förklara. Komplicerade sammanhang eller en fantastisk produkt som du vill presentera. Du har säkert tänkt många gånger att du måste ta tag i detta nu!

Vi på MID Reklambyrå hjälper dig att komma till saken. Vi är experter på att förklara och berätta så att alla förstår på ett smidigt, enkelt och snyggt sätt. Så, kom till saken. Kontakta oss så drar vi igång.

Vi gör film och webb. Och allt annat. 

MID Reklambyrå är inte västsveriges största reklambyrå även om det kan verka så när man tittar på meritlistan och på allt vi kan göra för dig och ditt företag.

Mid Reklambyrå har en bra mix av kompetens och erfarenhet. Flera medarbetare har arbetat i branschen under lång tid. Trots att byrån är relativt liten så finns mycket av kompetensen inom byrån även på så specialiserade  tjänster som radio- och tv-reklam, foto, copy, webben och så vidare. Mid Reklambyrå har också ett bra nätverk som stöttar både med arbetsinsatser och kunskap.

Vi är bra på att hitta kreativa lösningar och idéer med spänst och originalitet. Att leveranstider skall hållas och att arbetet vi utför är av hög standard är en gemensam målsättning för alla anställda. Vår erfarenhet och vår slimmade organisation med mycket låga overheadkostnader medför att vi kan erbjuda våra tjänster till ett mycket attraktivt pris.