Ledande kopplingar
runt knuten

De fanns bara ett stenkast längre bort, på andra sidan kanalen. Den börsnoterade VBG-koncernen behövde bara gå över ån efter vatten när de letade nya idéer. 


Läs mer

Från 2 till
200 på 2 år

LeanNova är framgångssagan som tog fart i samma ögonblick som Saab Automobile slog igen fabriken 2011. Ett gäng ingenjörer bestämde sig för att fånga upp all den kunskap som fanns i bilföretaget.


Läs mer

Bostadsbolaget
som tar höjd

De bygger nytt, bygger om och ser till att alla Uddevallabor har tak över huvudet. Ett djärvt bolag i den kommunala sfären. Uddevallahem räds inte utmaningar eller att prova något nytt. Gissa om det är roligt att få vara med?


Läs mer

Ostron lockar hela Europa till Trollhättan

När NOVA Mat och Möten valde att arrangera European Oyster Opening Championships i Trollhättan var det säker många som undrade vad Trollhättan och ostron hade gemensamt. Och hur skulle man skapa intresse för att kunna öka intresset för sporten. Svaret är lika självklart som bra.


Läs mer

Att marknadsföra Albert - sinnenas hus

En anrik byggnad, Rickard Halleröd, en hängiven personal och en utsikt utöver det vanliga. MID fick i uppdrag att ta fram ett marknadsmaterial som ska beskriva deras totala kärlek till god mat och bra service.


Läs mer

Nu blåser det nya vindar i Lysekil

Leva i Lysekil satsar på nytt och stort med egenproducerad el från de båda vindkraftverken på Humlekärr. 


Läs mer

Välkommen Matilda!

Vårt team har fått ytterligare förstärkning - Matilda, vår nya copywriter. Med en examen i media- och kommunikationsvetenskap är hon väl förberedd och bidrar med såväl genomtänka inspel som korta fraser eller väl utarbetade texter.

 

Lär känna vårt team

På Mid finns en bra mix av erfarenhet och kompetens för att skapa kreativ reklam och kommunikation. 

Läs mer